+90 212 596 48 48 / +90 212 669 72 02

Dosteli Vakfı

Merhaba,

Faaliyet göstermeye başladığı tarihten itibaren Vakfımızın amacı sadece bugüne değil geleceğe seslenmeyi kendine şiar edinip, farklı ve öncü projeler üreterek, ülkemizin ve toplumumuzun gelişim ve birlik beraberliğine katkı sunmaktır.

Geleneksel yardım ve dayanışma hizmetlerini sunmaya devam ederken temel kriterimiz toplumun her kesimini kucaklamaktır. Sahip olunan bu ruh ve felsefe bizlere yol göstermiş, bu doğrultuda tarihe iz düşürecek bir nitelik taşıyan Hacı Bektaş Veli Anadolu Proje Lisesi’nin hayata geçirilmesi sağlanmıştır.

Temelleri atılan okulumuz 2017-2018 eğitim öğretim yılında öğrenci kabul edecektir. Okulumuzun misyonu tasavvuf İslam inancını temsil eden Alevi Bektaşi inancının yeni nesillere aktarılmasını ve tanıtımını sağlamaktır.

Bu projede toplumun her kesiminin göstermiş olduğu geniş ilgi ve dayanışma bizleri son derece mutlu edip çalışmalarımıza ışık tutmuştur.

Geleceğin aydınlık günlerini kayıt altına alan bu projede emeği geçen tüm siyasi ve kamu otoritelerine, sivil toplum kuruluşlarına, Vakfımızın değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum. Yeni projelerle bu coğrafyanın vefakâr ve cefakâr insanlarına seslenmeyi ve aynı zamanda onların sesi olmayı temel misyon olarak gören Vakfımızın kapıları herkese açıktır.

Saygılar

Google Map

Atakent mah. Selçuklu cad. 1414.Sk. Halkalı-Küçükçekmece/İstanbul
Telefon: +90 216 596 48 48