+90 212 596 48 48 / +90 212 669 72 02

Hakkımızda

Hacı Bektaşı Veli Anadolu Proje Lisesi, Dosteli Yardım Eğitim ve Kültür Vakfı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan bir protokolle hayata geçmiştir. Anadolu Lisesi müfredatına ilave olarak, Cem evlerinde ibadet yaptıracak Dede ve Baba adaylarının yetişmesi için müfredat saatleri dışında ve seçmeli derslerle Alevi-Bektaşi inanç geleneğine uygun eğitimler verilecektir. Bilişim ve iletişim teknolojisi ile donatılmış bir kütüphane, Fizik, Kimya, Biyoloji ve Sosyal Bilimler derslik veya laboratuarları, Robotik, Matematik, web tasarım ve programlama kulüpleri, Bilgisayar ve Yabancı Dil laboratuarları, Müzik dersliği ve araç gereçleri, Spor salonu, Yüzme havuzu, Toplantı ve Konferans salonları, Cem ve İnanç uygulama salonu, 250 kişilik öğrenci yurdu, Kantin, Kafeterya, Yemekhane, Sera, Yürüyüş parkuru, Kamelyalar vardır.

Akıl gibi mal, iyi huy gibi dost, edep gibi miras ve bilgi gibi şeref yoktur.

Hz. Ali

Google Map

Atakent mah. Selçuklu cad. 1414.Sk. Halkalı-Küçükçekmece/İstanbul
Telefon: +90 216 596 48 48